Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hur du går där och tiger.


hur du går där och tiger
nynnar din egen sång i ditt eget huvud
som om du vore den enda
det enda
som alls skulle beträda mitt hjärta och få det i otakt.

du som alls inte är redo
knappt en fjäril utvecklad med vingar och färg.
är det sant att du tiger för det omedvetna
när allt i din värld är självklart och helt utan tvivel,
är du säker på mina ögonlocks monotona rörelser upp och ned
mitt blods bana runt och runt
vad säger dina tigande läppar när mina ögonlock inte blinkar
när mitt hjärta inte pumpar blodet mer

hur du står där och låter dig röras
som om du inte känner vibrationerna emellan
som om det vore jag som skrek
jag som svarade;
den som väljer att landa har också valt att falla.




Fri vers av Myrja
Läst 303 gånger
Publicerad 2007-03-10 01:59



Bookmark and Share


  kirsti j.
jaa my
den beskriver honom bara
alltför väl

och raderna:

\"hur du går där och tiger
nynnar din egen sång i ditt eget huvud\"

jag ser det framför mig med
smärtsam tydlighet

det egna minnets
smärtsamma tydlighet
2007-03-10
  > Nästa text
< Föregående

Myrja
Myrja