Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
endast flum..expresskrivning..inte tänka bara skriva..


VinterVolley:::..

FEBRUARIRUM och väggar av is
tankar av glas
tak
andas
snö
....
kallt
FEBRUNIVERSA och marinblåa sammet
himlar som slukar och spottar
sluter och sväljer
tidpunkt som kväljer
varmchoklad med vispgrädde
vantar och han med den rinnande näsan
....
snödriva
FEBRUARK och vita papper
tomma ord på bordslandskap med penna
lysrörsrymd över kafferast
firma-mugg och fusklatte
pulvermaskin och min chef;Toffelmannen
..kallt?
....FEBRUARI




Övriga genrer av KaptenKatt
Läst 420 gånger
Publicerad 2005-02-15 13:08



Bookmark and Share


  Hans w-art Westlund VIP
som den skulle utbenas som en nygrillad gädda. och nu menar jag inte att skrämma bort dig jag har längtat efter dina ord, det vet du...
2005-02-16

    Göte Holmlund
för att vara flum...du har en ruggig förmåga att formulera dig så som jag ser världen...Toffelmannen verkar intressant
kan jag få veta mer om den karaktären?
2005-02-15
  > Nästa text
< Föregående

KaptenKatt
KaptenKatt