Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Som kommentar till Hans Westlunds \"Väckta tankar\"


Har huvud, har kropp III (Skönhetsideal)

Skönheten sitter i detaljerna, i det som inte går att återskapa.. så kirurgerna kan gott sätta större och förnämare näsor på herrefolket!

Mitt ljust nikotingula/gräddfärgade smajl är av nyans som ingen annan lyckats snusa sig till, mina ärr är naturens tatueringar, bristningarna är årsringar som berättar om barn och tider innan, mina celluliter är en spegelbild av månens yta och åderbråcken ett floddelta att ge annan färg till flammande hud. Mina läppar är här att forma ord för kommande- om gångna generationer och mina bröst är som två skogstjärnar- den ena mer olik den andre men gott en näringsrik svulst i kroppsskogen som skall mätta nysprungna skott och ge tröst och andhål för förbipasserande..

Så köp, sätt kniven i, gör vad som helst.. Jag är fattig och jag är unik!




Fri vers av KaptenKatt
Läst 1123 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-06-23 09:00



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Det här var en text för mig :D tack, verkligen.

hursom, mycket nyskapande och orginellt, sånt gillar vi. och ja, ett väldigt aktuellt ämne :)
detta var mer än en kommentar.

J.
2006-06-12

    torbjorn
Mycket fin dikt! Sköna ordvändningar...Mer!!!
2006-01-07

  swimsus@gmail.com
Unikt o så fantastiskt fräckt o nyskapande ..vilken otrolig självinsikt o vetskap..Denna text borde finnas på varje busshållplats för alla trasiga osäkra själar att vila ögonen på..det skulle hela. Välj katt istället för kniv! Ja, så får det bli , så säger jag! O det står jag för! *Höjd näve*
2005-06-27

  Virgo Cinnamon
applåderar här i min ensamhet...(alla sover..) känner igen mej! wow..femma!
2005-06-24

  Ann-Cathrin
Så bra, så bra! Precis vad jag behøvde læsa....klockrent, vackert formulerat och vackra/snygga liknelser...jag rekommendar!
2005-06-23

  Lindan
gud....så jäkla bra. Gillar speciellt stycket " mina bröst är som två skogstjärnar- den ena mer olik den andre "
Känns som det snevridna kroppsidealet är ett viktigt ämne att skriva om, Jag önskar jag kunde få ihop mina ord på det sätt du gör. En guldstjärna till dig!!!
2005-06-23
  > Nästa text
< Föregående

KaptenKatt
KaptenKatt