Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Horan & Madonnan

Hon kan vara både horan
och madonnan
I hans blick prostituerar hon sig
eller blir unik
genom sitt leende

Tror hon

Om han är en manshora eller en Gud
har hon aldrig reflekterat över




Fri vers av Tina-sol
Läst 336 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-03-10 18:19



Bookmark and Share


  Maria Zena Viklund
Mycket bra reflekterat!
2007-11-18

  Ola Rydberg
Tänkvärda tankar
2007-03-10
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol