Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dear friends

Ni är dom som får mig att le, att känna mig behövd.

Ni fyller mitt hjärta med skratt & glädje, ni förgyller min dag.

My dear friends, ni är abstrakta ni går inte att ta på.
Ni bara finns där & gör så att jag känner mig älskad.




Fri vers av flushedaway
Läst 204 gånger
Publicerad 2007-03-11 20:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

flushedaway
flushedaway