Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Huh ja ja


Tvålevnadsöden kan vara rena döden

Det lutar åt
raka vägen här

Eller ?

Labyrinten
var klippt
och buskarna
luktade
frihet

Fyra kanter
är inte alltid fyrkanter

Men trekanter
är inte alltid
så lyckade

Ej heller
tvålevnadsöden

Det enda man med säkerhet
vågar släppa ifrån sin tungspets är

Saliv




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 232 gånger
Publicerad 2007-03-11 21:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan