Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hur kan vi lita på varandra? Vari består provet? Existerar det alls?


Poesi är poesi är poesi




Hon kom som en hind
vad bryr sig en hind om himlens sky?

Hon red på min grind
brydde sig inte om den var ny

Så varför skulle solen
bry sig om tidens gryning?

I tidens gryning var
den som ännu är underbar




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 602 gånger
Publicerad 2007-03-11 21:52



Bookmark and Share


  Carola Jeryd
Tja, vem kan man lita på...
Men det får väl inte ligga till hind - ers \"Prövning\"!
Med detta lilla alster satte Ni verkligen mig på prov.
Men en del poesisidor är som nya grindar - \"öppnas\" på egen risk!
Mycket tilltalande!
Kramiz & 4
2007-03-11

  Maud Li
Din kärlek förmörkar din hjärna
månen går upp i ditt liv.
Din hind är ej hemma i tid.
Din hind är lusta -
din grind är längtan

Bara skoja...
2007-03-11
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP