Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett \"omysigt\" litet recept...


Farisé


Blanda 8 deciliter stolthet
med flera kilogram fruktan
rör ihop till en smet

Tillsätt två droppar förakt
och ett stort bekräftelsebehov

sätt in det i en lagbunden form
smord av hot

grädda lagom länge tills den fått fast form
så att den inte längre flyter omkring


Observera att denna inte går att tillaga om
det inte finns en liten gnutta äkta tillsatser.









Övriga genrer av Marreb
Läst 480 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-03-12 23:22



Bookmark and Share


  aol
gillas ruggigt hopkok,
2013-10-09

  Jojo
:-) ibland trollar du med ord

just här till exempel
2007-03-22

    Lenac
intressant (dikt)recept...vill dock inte smaka! bra skrivet!
2007-03-15
  > Nästa text
< Föregående

Marreb
Marreb