Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Guuud villka skills!


Glas, vas

Glas, vas,
mas, has,
tjas, flas,
Chas, Mas

Vill du ha ett Glas,
eller ett blas?

Fyllt med KOOOLAASÅÅÅÅÅÅS




Fri vers av Chyp!
Läst 352 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-03-13 22:37



Bookmark and Share


  jaghetersara
ha
2008-02-26

  Amina
mymsig
2007-07-21
  > Nästa text
< Föregående

Chyp!

Senast publicerade
Den gången
Glas, vas
Oj
* Se alla