Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

quis custodiet ipsos custodes

Morgonstad, du storm
du doriska pelare

Morgonstad, du doriska
du kollosus vaktorn

Morgonstad, du förtärande
du din syn, av min åsyn

morgonstad, du förintade
du eviga vaktorn

morgonstad, du doriska
dina väktares avsmak

Morgonstad, min egna
Jag faller jag faller




Fri vers av Kristian Horn
Läst 416 gånger
Publicerad 2007-03-14 14:04



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Morgonstad är ett härligt poetiskt ord...smakar grädde i munnen...här är det verkligen som om du gått in i ett tillstånd...du och ORDET...bara ni...sammanflätade...jag tycker det är en tjusig dikt...absolut!
2007-03-18
  > Nästa text
< Föregående

Kristian Horn
Kristian Horn