Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Innanhavet

Stjärnorna dansar
på vågornas stänk

följ

följ oss ner

ner

i det djupa
innanhavet




Fri vers av Marit Ala
Läst 282 gånger
Publicerad 2007-03-14 17:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marit Ala
Marit Ala