Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om du känner att du måste få gråta, så bara gråt min vän om du känner att dd måste få skratta, så bara skratta min vän


Mentala orgasmer




Om du känner att du måste få gråta,
så bara gråt min vän
om du känner att du måste få skratta,
så bara skratta min vän

...jag får faktiskt mentala orgasmer
flera gånger om dagen...

det finns så många små fina saker
som gör att det blommar upp
då och då i själen

så kommer den mentala orgasmen
som en blomknopp som slår ut
i en kaskad av känslosamhet
i hela kroppen...

därför ses jag ibland stå i en port
med armarna om axlarna mina
och bara kramas, kramas
och det känns så bra, min vän
fast du inte ens är där
nu som då, min vän

därför ses jag ibland stå i en gränd
med armarna om axlarna mina
och bara hulkande gråta, gråta
och det känns så bra, min vän
fast du inte ens är mig kär
nu som då, min vän

därför ses jag ibland stå som igår
med armarna fria i luften här
och bara befriande skratta, skratta
och det känns så bra, min vän
fast du inte ens är mig när
nu som då, min vän

fast du är den som nyss gick bort
och ej mera finns för mig, min vän




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 359 gånger
Publicerad 2007-03-14 21:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP