Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Minnen av herr C


Ett skärande lobotomiverk som gick fel

Jag skär och skär och skär,
men det blir aldrig perfekt,
det finns alltid något kvar;
där inuti.

Just där sitter det och irriterar,
retar mig,
jag måste få bort det,
men för varje gång något försvinner;
hittar jag något annat.

Det suddas fan inte bort,
jag blir inte kvitt det hela,
trots att jag skär och skär och skär.

Min hjärna känns nu som ett litet lobotomiverk;
som gick fel,
en gång skar jag nog för mycket,
men ändå fortsätter jag med skalpellen,
vrider, sliter, tar ut, stoppar tillbaka.

Ändå är det kvar där inuti,
långt där inne i en cell jag inte kan nå,
så jag undrar hur många som måste förstöras;
i jakten på minnet av dig.




Fri vers av Carin
Läst 900 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-03-14 22:36



Bookmark and Share


  Deltidsharmonisk
Jag också. Gillar slutet väldigt mycket.
2008-04-30

  *Camilla*
Oj den var verkligen helt jätte bra!
Jag rös till där vid dom sista raderna
som får hela dikten att bli komplett
BRA!
2007-07-30
  > Nästa text
< Föregående

Carin
Carin