Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett barn med stora frågor.

Min bror frågade en gång.
- Vad betyder kärlek?




Jag svarade : den som lever får se




Övriga genrer av var.e.senapen
Läst 237 gånger
Publicerad 2007-03-17 18:49



Bookmark and Share


    Blåklinten
Vilken vacker dikt!
2007-03-18
  > Nästa text
< Föregående

var.e.senapen