Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hopp-rep!

Tänk om jag önskade mig en ny skugga skulle den skydda mig då? Skulle den lilla flickan som bor längre ner på min gata komma med ett leende varje morgen istället för ett söndergråtet ansikte. Jag undrar om hon någonsin skulle kunna vara lycklig. Skulle kanske min nya skugga kunna lätta hennes svullna ansikte och ge henne hopp. \"Um spiro, spero\" - Så länge jag andas, hoppas jag. För hoppet är som ett skört rep utför en klippa, vid det klamrar man sig fast för blotta livet. Kanske är det därför hon gråter, för att hon är så trött i sina armar av att hänga kvar. Kanske hon har förlorat sin skugga, då ska hon få långa min!




Fri vers av Challe Balle
Läst 276 gånger
Publicerad 2007-03-17 21:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Challe Balle
Challe Balle