Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Illusion


Deras pengar

Deras bilar

Deras hus


Är en illusion


Hela den materialistiska sfären i vilken de bygger sina liv


Är en illusion


En jävla illusion!




Men du och jag

Vi är aldrig en illusion





Fri vers av dermonds
Läst 458 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-03-19 13:11



Bookmark and Share


  AjBi
Cool text! Att se illusionen - det är att leva i verkligheten.
2007-04-30

  Bodil Sandberg VIP
Helt klart:UNDERBART!!!
2007-04-10

    seratonin
så sant!
2007-03-22

    seratonin
:)
2007-03-22
  > Nästa text
< Föregående

dermonds