Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det kraschar i mitt hjärta

Någon skar av din tunga

Din enfaldighet är exponerad

Vänd dig till din högre makt

Så du slipper se dig själv


Föreställer mig liggandes på golvet

Ljuset reflekterande på min döda kropp

Dina lungor fyllda med luft

Du håller andan för mig


Hur du var

Är inte som du är

Mitt hjärta kraschar

Mitt hjärta kraschar över dig




Fri vers av dermonds
Läst 1007 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-02-22 19:41



Bookmark and Share


  sanjoula
Jag gillar det här, känns så äkta...
2007-03-01

  Merrlina
bra skrivet
2007-02-23

    seratonin
Så, bokmärkt. :)
2007-02-22
  > Nästa text
< Föregående

dermonds