Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kanske sökte fel..

Du var inte vad jag sökte
varför blev allt så himla fel?
Var det något jag sa?
Var det något du sa?

Största felet var väl att vi sa väldigt lite till varann i huvudtaget.

Säg mig- vad skulle jag ha sagt då? Kunde du inte ha sagt något.




Övriga genrer av Iam
Läst 188 gånger
Publicerad 2007-03-19 17:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Iam
Iam