Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Endast olyckligt..just nu.




Bara olyckligt

jag väljer själv

valt själv

du måste välja åt mig

ta tag i mig och ruska om mig

jag behöver det

tårarna rinner för dig

bara dig mitt hjärta




Övriga genrer av Iam
Läst 195 gånger
Publicerad 2007-04-29 22:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Iam
Iam