Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Solsken mot mitt öga

Jag saknar den varma solen

Det ljusa skenet mot min kind och ögonvrå

Mjukglass rinnandes nerför min varma hand

En flirtig blick till pojken på andra sidan gatan

Skrattandes på en parkbänk

Ljusa slingor i mitt hår

Vi skålar på en rödrutig filt

Med rödbrända ryggar och armar

Annars gömda fräknar tittar fram

Vi målar röda naglar och läppar

Solen, du måste stanna kvar längre denna gång.






Fri vers av Iam
Läst 170 gånger
Publicerad 2007-03-20 18:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Iam
Iam