Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Döden måttar sitt slag

Kraschlandar återigen.
Döden måttar sitt slag.
Trodde jag hade vunnit,
men han är alltjämnt obeveklig.
Som tidvattnet rullar in och ut,
svingar han igen och igen,
tills han slutligen träffar.

Anade att jag aldrig skulle klara av ett maraton,
men att jag redan skulle tröttna på fajten...
Hur kommer man tillbaka efter så många fall?
Finna orken att slå tillbaka,
när en så mycket starkare kraft försöker slå ner mig?
Döden måttar sitt slag och svingar...




Fri vers av marie tries
Läst 447 gånger
Publicerad 2007-03-19 20:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

marie tries