Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Något alldeles underbart har hänt och jag var där


För exakt en månad sedan skedde ett under,
vår boxertik valpade sex bedårande knyten.

De kom till världen, var och en inkapslade i "puppor",
en alldeles egen liten fostervagga  med en navelsträng till modern.

Modern visste vad som sig bör
att "väcka" knytena genom tungdusch
"klippa" av navelsträngen till ett nyvunnet  eget liv
ge omedelbar näring och värme

Att vara med om detta naturens under var bara så underbart.

I dag är de mjukeslena, goa och de börjar få, var och en sin egen karaktär.
Man hör redan vem som behöver gå på valpkurs så snart som möjligt
och man kan också ana vem som blir den där lilla "Tjuren Ferdinand"

Tyvärr fick en av de små vandra vidare redan efter två dygn.

Fullt upp i fyra veckor till, sedan ger de sig i väg till sina nya hem.
Men till dess gosar jag med undren (och visst! svär lite över kiss och bajs)

De är ändå alldeles wonderbar!!!




Övriga genrer av Rosen VIP
Läst 314 gånger
Publicerad 2007-03-19 21:21



Bookmark and Share


    eva m h
Woff, vad mysigt!!!
2007-03-19
  > Nästa text
< Föregående

Rosen
Rosen VIP