Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tillägnad


Sockerkärlek

Jag saknar henne,
hon omskakade min värld,
ett ögonblick,
ett andetag,
sedan var hon försvunnen.

Det enda som är kvar är minnet
av en palestinasjal och svart kajal,
men ändå,
trots det,
minns jag hennes sockerkärlek till mig.




Fri vers av Carin
Läst 516 gånger
Publicerad 2007-03-19 23:19



Bookmark and Share


  To
Vackert skrivet. :)
2008-02-18
  > Nästa text
< Föregående

Carin
Carin