Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Änglarnas reträtt

I trängt läge
kommer Djävulen fram
blottar sina horn
och sin illröda hud

I stressad situation
flyger änglarna sin kos
och svarta demoner
gör sin entrè

I hård konkurrans
bytas glorian ut
mot vassa knivar
som stötes i konkurentens rygg

Djävulen ler ....




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 382 gånger
Publicerad 2004-01-28 18:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan