Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Var från början tänkt som en början. Men alla tyckte den var klar...


Sparvsagan (påbörjad och avslutad)

Den ovanligt bastanta sparven satt en dag på golvet i gympasalen. Vi sa schas, men utan övertygelse för vi såg redan att den kommit för att stanna.




Övriga genrer av Linneatystnad
Läst 216 gånger
Publicerad 2007-03-20 17:23



Bookmark and Share


  Amina
Håller med de andras ord och psst, detta är inte bara ord enligt mej, detta är väl poesi i högsta klass...<3
2007-03-30

  Lilla My* VIP
Men den här är ju alldeles lysande!!
Kräver ingen fortsättning o ingen förklaring!
SNYGGT helt enkelt**
2007-03-20
  > Nästa text
< Föregående

Linneatystnad
Linneatystnad