Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

till mitt söta alter ego , med novembermörker

och precis i början av dagen skulle du
berätta allt som var

du, liksom, om du fattar

allt som sprakade ur ditt överfyllda jag
som pixliga överdrivna specialeffekter

om jag säger att du stängde om allt
som vaknar du vet när du inte sover
du vet allt som är så dåligt att
du inte minns det

förstår du hur du hade det då?

det var precis i början av dagen

du berättade inte

allt

förstår du då?




Fri vers av Linneatystnad
Läst 457 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-11-18 18:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Linneatystnad
Linneatystnad