Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
all likhet med verkliga personer är slump typ och just nu är jag tyvärr bara 17 ni får ursäkta


jävlar, skriver min vän, jävlar jävlar, han flörtar med andra.

1. julmusik i höger öra, vind intrasslad i kvällsljus, en tom stad och en buss.

jävlar, skriver min vän, jävlar jävlar, han flörtar med andra.
vanten sträv torr i munnen, knapparna är för små för kyla och så svarar jag.
det gör ju du med, flörtar, ni är ju inte ihop mer.

svarar jag och är den mest naiva och oerfarna i hela världen. förutom min vän, tänker jag sen, förutom min vän. gardinstången i vänster hand är lång och vit, gatljuset dansar längs emaljen när jag går.

2. dubbelsäng och du hasar ur, blir upplyst som en måne av mobilskenet.

ignorerar det gulglada kuvertet, fast min vän skriver, skriver,skriver hela nätterna, jävlar, skriver hon, jävlar jävlar jävlar det är ett hål i mig.

kunde ha svarat men innan då, innan honom, var det hål då? var du min kompis med hål?

kunde fått tillbaka
då var det ett annat hål.

om jag inte hade ignorerat,

3. bergsskuggan och hör dig långt borta som ett redan klangtrött eko, gråtaktig röst




Övriga genrer av Linneatystnad
Läst 486 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-01-12 14:45



Bookmark and Share


  glasblåsarblå
det var ett tag sen jag läste den här! :D tänker kommentera igen. jättejättebra. en av mina favoriter från dig faktiskt!

julmusik i höger öra, vind intrasslad i kvällsljus, en tom stad och en buss.

-din inledning är lite knasigt mysig. älskar dessutom hur du fortsätter med "knapparna är för små för kyla" :) urgulligt på något sätt.

gardinstången i vänster hand är lång och vit, gatljuset dansar längs emaljen när jag går. <3

älskar fortfarande slutet: bergsskuggan och hör dig långt borta som ett redan klangtrött eko, gråtaktig röst

så sorgligt och fint.
2009-10-12

  glasblåsarblå
just nu är du bara 17. precis som mig. men du skriver jävlar så mycket bättre. jag är mycket imponerad.

bergsskuggan och hör dig långt borta som ett redan klangtrött eko, gråtaktig röst . prassel prassel. vi vill väl ha något mer.
2009-01-12
  > Nästa text
< Föregående

Linneatystnad
Linneatystnad