Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hav

Stor
enslig
öde
som ett hav av ensamhet
står min säng
tom

jag tvekar att lägga mig i den
vet att jag kommer känna
kall ensamhet
frusen av saknad
kallsupar av längtan och förtvivlan

dyker i
slås av den bitande kylan
och här ska jag försöka slappna av
sova




Fri vers av Beatrice J Lindéh
Läst 242 gånger
Publicerad 2007-03-20 23:40



Bookmark and Share


  Christer Eriksson
en tydlig dikt om det ensamma att somna utan värmen från någon.. jag säger som höglund \"man vänjer sig\"..
2007-03-20
  > Nästa text
< Föregående

Beatrice J Lindéh
Beatrice J Lindéh