Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om känslor


Hopp

Det finns två sätt att hantera dom, inget av dom duger.
Känner du på en gång kommer du lida och veta varför.
Förtränger du kommer lida men inte veta varför.

Och där de stå som kontraster, livet och döden, tiden och njutningen
Ångesten, dess skapare och dess mening
Det som ångesten dämpar som ångesten skapar
som får det eviga att fortgå
Valet mellan förlust och det som blivit
Känslan av hopplöshet och insikten av meningen
allt är lidande, lidandet är mitt allt
odödlighten blir misstaget jag tar lärdom av
trots den lilla strimma hopp hon honom ger
som hindrar de döda från att bli fler




Fri vers av Koma
Läst 391 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-02-19 04:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Koma

Senast publicerade
Synd om söta
Hopp
Lugn Vs Kaos
* Se alla