Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om lila


Synd om söta

Söt som synden
ser på mig

driven till extas
säger jag älskar dig

färgad av lila
drar fingrarna genom mitt hår

blyg men upphetsad
låter mig lägga handen på henns lår

gömd i blommor
kysser mig ömt

plågad av minnen
säger hon glömt




Fri vers av Koma
Läst 331 gånger
Publicerad 2005-04-17 01:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Koma

Senast publicerade
Synd om söta
Hopp
Lugn Vs Kaos
* Se alla