Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nattvioler vid bottenlös sjö

Nattvioler vid bottenlös sjö
Svart, svart vatten
Jag ser dig där
Våta hårslingor
Lek inte med mig, snälla
Gräs att fläta ihop fingrarna med
Hårt slutna ögon
Mjuka tårar som smeker kinderna
Det känns nästan som om du är här
Ditt skratt
Återspeglat i ett vattenfall
Jag står inte ut
Mina läppar mot dina
I en bottenlös sjö
Förlåt
Det var bara min egen spegelbild
Reflekterad i en bottenlös sjö




Fri vers av Nattugglan
Läst 253 gånger
Publicerad 2007-03-22 08:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nattugglan