Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlekens visa

Rosenröd kärlek, lyckliga leenden och
Ögon med livsglädje
Din kärlek gör mig levande

Svalnad förälskelse, borttonande leenden och
Frågan; älskar du mig inte längre?
Is fryser sakta på mina läppar

Svart hat, tystade skrik och
Snyftningar mot natthimlen
Jag gråter, mot tomheten inside me

Du existerar inte längre för mig
Säger vi




Fri vers av Nattugglan
Läst 238 gånger
Publicerad 2007-03-22 08:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nattugglan