Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Isblå irisar

Att flaskan står på bordet är ingen nyhet.
Att han ligger som en lemlös i soffan är ingen nyhet.
Allt för många gånger har jag sett honom i ögonen, de ögon som sällan har en klarfärg, där de isblå irisarna återspeglar styrka ocm mildhet. Nej de har färgen av mina väggar röda som hallon och sprängfulla av ångest. Jag vill se honom stiga up morgonen med ett leenade på läpparna jag vill höra honom säga \"jag älskar dig\", istället för en massa skit. Jag vill att han tar mig i min famn och citerar visdoms ord från sitt liv. Jag vill att han lär mig vilka vägar jag ska ta och stöttar mig i mina beslut, så som en far ska göra!




Fri vers av Challe Balle
Läst 504 gånger
Publicerad 2005-02-20 14:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Challe Balle
Challe Balle