Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Just nu

Det är
nu i denna stund
som jag inte kan ta tillbaka

Det enda
man kan göra
är att
vara i stunden
just nu ...




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 290 gånger
Publicerad 2005-02-20 19:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan