Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag Ska Skrika Tusen Meter

Jag ska skrika tusen meter
Fly från alla våldsamheter och artigheter
Mitt skrik ska höras
Människor ska beröras
Mitt i en tallskog ska jag stå barfota
Jag är nog galen, jag går inte att bota
Mitt i en tallskog skrikande
Från normaliteten avikande
(Kan man säga så?)
Jag tror jag har ätit något jag inte tål
Fast så här bra har jag inte mått på flera år
Om jag nu har levt i flera år
Jag kanske föddes igår
Jag minns ingenting
Är jag snäll eller en värsting?




Övriga genrer av Ish Bin Der Jocke
Läst 277 gånger
Publicerad 2007-03-24 20:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ish Bin Der Jocke
Ish Bin Der Jocke