Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blickarna I Ryggen

Blickarna i ryggen.
varje gång jag vänder mig om känner jag de,
blickarna i ryggen.
varje gång jag säger något känner jag de,
blickarna i ryggen.

Jag vet att ni tror att ni är bättre än mig.
Jag vet att ni inte tycker jag är någonting.
Ni tror så mycket...
Men jag vet att ni inte är bättre än mig.
Jag vet att det är ni som inte är någonting.

För ni måste låtsas,
ni måste spela.
Ni måste vara någon ni inte är,
och det behöver inte jag




Fri vers av Ish Bin Der Jocke
Läst 314 gånger
Publicerad 2007-03-25 21:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ish Bin Der Jocke
Ish Bin Der Jocke