Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När Vindarna Leker

Lys upp min vän Lys upp
Himlen är så nära och livet finns här
rakt under din fräkniga näsa
När vindarna leker och mörkret faller
ska jag skydda dig från alla onda makter
Så lys upp min vän lys upp
Jag finns över land och hav
och är din orkanpinade klippa
Alla mina jordiska dagar ska du få
Mina händer är helt tomma
Men hjärtat är till bredden fullt




Övriga genrer av Ish Bin Der Jocke
Läst 352 gånger
Publicerad 2007-03-25 21:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ish Bin Der Jocke
Ish Bin Der Jocke