Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mysig God Och Len!

Mysigt god och len!

Jag går ner på mina bara knän.
Och ber om förlåtelse.
Efter att jag har sagt förlåt brister jag ut i gråt.
För tårarna rinner ner ifrån min kind.
För jag vet att jag kan bete mig illa åt ibland!?
När jag är rund och fin.
Efter att ha druckit ett par glas för mycket.
Av något slags kärleks vin.
För nu står jag här på mina bara knän.
Dom som sitter på mina ben.
Och det lustiga i det hela är att jag känner mig helt sentimental!
Mysigt god och len!




Övriga genrer av Ish Bin Der Jocke
Läst 335 gånger
Publicerad 2007-03-25 21:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ish Bin Der Jocke
Ish Bin Der Jocke