Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gillettes tvillingtårar

Rakhyveln vet.
Den ligger rensad och
orörd sedan
länge.
Som om det var
jag som
sov i badrumsskåpet.

Vi behöver
hud.
Graciös och mänskligt
pulserande.
Vi kräver,
med paniken i halsen,
poetiska mellanrum.

Mina håriga ben är mitt
privata tecken på
ensamhet.

Och badrummet skriker under
mina kallaste
stunder.




Fri vers av lilla ego
Läst 422 gånger
Publicerad 2005-02-21 00:04



Bookmark and Share


  madinsane
riktigt, riktigt starkt. mycket välskrivet. bra gjort!!
2005-03-21

  The Stargazer
Oj, stark dikt.. Mycket bra !
2005-02-21
  > Nästa text
< Föregående

lilla ego
lilla ego