Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blomman

Du är min blomma
Ej vissnar ej dör,
Genom vintern och dess kalla väder,
Genom sommar och dess varma väder,
Är du, Blomman som ej vissnar som ej dör,
Min Blomma.




Fri vers av DeepPoetry
Läst 211 gånger
Publicerad 2007-03-26 00:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

DeepPoetry