Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till min yngsta Kusin man hoppas ibland att det fanns en himmel med internet anslutning tänk om döden våre så enkel ändå så att dom som inte finns längre förstod hur mycket vi längtar efter dom


Angående Mats

Till Mats

Hur dimmorna har vaggat
Spelar inte längre någon roll
Det där att Du inte längre andas
Jag Blev till en sparkad boll
Här rullar man på dagen
Som om att ingenting har hänt
Minna minnen naggas av
För varje bro som jag ,
,på min väg har bränt

Jag har köpt nya skor idag
en storlek du inte fick växa i
och sjunger det du inte fick höra
om livets grusade maskineri
du blev obefläckad fri
dom får kalla mitt sätt för kätteri
prästen såg för generad ut
du hörde inte dit
då din kropp var blek och slut

vad hade vi haft att dela
dessa dagar du sover bort
för tidigt du tvingats slumra
det går inte att blunda
för att tiden blev så kort
den stund du fick att vandra
det du aldrig fick se gjort
jag drar nu minna lass
som vore det för två

det kunde vara jag...

Som låg där denna dag…
Som låg där denna dag…
Som låg där denna dag…




Fri vers av Patrik M/nsson
Läst 274 gånger
Publicerad 2007-03-26 14:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Patrik M/nsson
Patrik M/nsson