Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ännu ett December

Solen som hettar hud
i ansiktet
Luften som ännu sätter gåshud
till bleka ben
Vintern lämnar stafettpinnen
vidare
mot sommaren
Och vi vet inte om vi fryser
eller värms

Det är som när jag ser på dig...

Och jag vet inte om det är en tid
för värme eller kyla
Om den kommer för att stanna
eller om den vänder
igen
Kanske
jag vaknar upp till ännu ett december




Fri vers av Tina-sol
Läst 270 gånger
Publicerad 2007-03-26 15:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol