Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jävla sätt

Smäll i ansiktet!

Vad fan är det som händer?
Är detta verkligen vad jag tror, vad jag känner?

Hårt och iskallt.
Precis som allt som var.
Inbillning... eller är detta samma sak?

Vill skrika!
Ut med all oro!
Vill inte ljuga... bara ha respekt.

Vad fan är det som händer?

Jävla sätt...






Fri vers av Velique
Läst 288 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-03-26 20:03



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Bra att man reagerar och kräver svar!
Stark text!
2007-03-26
  > Nästa text
< Föregående

Velique
Velique