Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snofrus pyramider

Du försöker diskutera oss fram till Snofrus pyramider
Jag försöker drömma oss dit
Du talar om byggnadskonst
Jag om människorna som levde




Fri vers av Tina-sol
Läst 272 gånger
Publicerad 2007-03-26 21:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol