Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Herr J


Implosiv explosiv känslogranat

Jag exploderar,
jag demolerar,
men mest av allt;
imploderar jag.

Men allra minst
vill jag såra dig,
se dig fälla tårar
och önska att mina
ord var osagda.

Jag exploderar,
jag demolerar,
men mest av allt;
imploderar jag.

Men den största önskan
är att du hade förklarat,
eller kanske inte
sagt något,
för nu är jag bara kaos.

Jag exploderar,
jag demolerar,
men mest av allt;
imploderar jag.

Men trots det är jag
fortfarande hel
både inuti och utanpå,
fast det känns som om
jag är en;
implosiv explosiv granat.


Jag exploderar.




Fri vers av Carin
Läst 446 gånger
Publicerad 2007-03-26 23:17



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Va tvungen att slå upp implodera....vilket underbart ord!
Fegheten hos en del människor sårar mera en ärligheten!
En motsägelsefull mening i denna storartade text
Nu menar jag inte öga för öga men varför tycker du nästan mer synd om honom än dig själv?
Jag skulle vilja såra och ge igen med samma medicin...men jag är en elak jävel...*L*
2007-03-27
  > Nästa text
< Föregående

Carin
Carin