Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En av många...


Älskade unge...

Idag mötte jag ett yrvaket porlande
en leende mystik.
-Jag kom inte för sent.
-Jag var där.

Din uppenbarelse lyser
lite trött måhända
trasig
ja.

Bekräftad idag

Styrka

Lite hopp i spetsen på dina läppar
lugnar dig
du plåstrar din själ med leendet.

Idag är det din dag
klä den.

Imorgon, nästa dag.




Fri vers av Leif Furstedt
Läst 310 gånger
Publicerad 2007-03-27 12:53



Bookmark and Share


    sunnanvind
Den här dikten griper tag i mig av en speciell anledning...
Mycket bra skriven!!!
2007-03-29
  > Nästa text
< Föregående

Leif Furstedt
Leif Furstedt