Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fyll mig...

Plingeling vackra ting
du lovar ingenting.

Du bugar vackert stilla
och yppa vackra ting.

En röst du har och färgstark är
så bjuder du till tröst.

Det du mig ger många ber...
-knyt det till mitt bröst.




Fri vers av Leif Furstedt
Läst 212 gånger
Publicerad 2007-03-27 22:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Leif Furstedt
Leif Furstedt