Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För en stund



En smak av sötma
En smak av kärlek
En smak av dej en smak av tro

En timme av din kärlek
En timme av din ömhet
En timme av din sötma

En ljuvlig tanke
En ljuvlig dag
En ljuvlig kärlek




Fri vers av Fredrik Pettersson
Läst 202 gånger
Publicerad 2007-03-28 15:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Pettersson