Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SKRIK



Man skriker när man har fått en kniv i hjärtat.
Man skriker när man hatar någon
man skriker när allt går i spillror.
Man skriker när någon man älskar dör
man skriker när man är arg.
Men senare tystas det ner i gråt,smärta och rädsla
sen blir man tröstad av en som man älskar.




Fri vers av Fredrik Pettersson
Läst 196 gånger
Publicerad 2007-03-28 15:24



Bookmark and Share


  Lillasyster F
Man måste få skrika av sig ibland för att kunna gå vidare i livet. Och då är det bra att ha någon som lyssnar och tröstar.
Bra skrivet!
2007-03-29
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Pettersson