Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland bara inser man...


Reflektioner och tankar

Datorns susande ljud
blandad musik
tankar som fladdrar
i en salig röra

Varför är jag så trött
jag som alltid lyfter andra
får ingen näring tillbaka
i den mängd som behövs

Missförstå mig rätt
jag ger utan att kräva nåt tillbaka
men vem fyller på mitt lager
som behövs för att jag ska orka

Från nära och kära
kan jag hämta kraft
få näring i gränslös kärlek och värme
men det är mer som behövs

Kanske är min tid på Jorden
att vara en läkeängel
med uppgiften
att få andra att växa

Jag visar gärna vägen
jag ger gärna styrka och mod
jag vet att alla kan
bara de försöker

När de är flygfärdiga
släpper jag taget
ser dem dansa i vinden av lycka
de kom, växte och steg

Men vem tröstar knyttet
när kraften sinat för ett tag
vem lyfter mitt tomma skal
och fyller det med kraft igen

Var finns livets källa
att ösa ur
ge mig ett sugrör
fast det tar tid

Jag finns här för dig
lilla vän
jag finns alltid i din närhet
du asfaltens barn

Jag inser med ens
att jag behöver
trösta det lilla barnet
inom mig själv




Fri vers av AjBi
Läst 331 gånger
Publicerad 2007-03-28 21:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AjBi
AjBi